AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek güzel günler yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında dolgu topuk ayakkabı görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir