AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek isabetli kararlar alacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir