AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, istediklerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek saygının hiç eksik olmayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir