AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir