AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek manevi olarak huzur içinde olacağına, paraya ve mala kavuşacağına, sözünde duracağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir