AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, derdin sona ereceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, mirasa delalet eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir