AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek iç dünyanızın sakinleşeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir