AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı topuklu giymek

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, parasının her geçen gün artacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işarettir.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek işinde itibar edineceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir