AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, sevgi göreceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Kahve falında sarı mercimek çorbası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak güzel bir iş fırsatına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası istemek güzelliklere rast gelineceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası vermek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorba görmek sermayesini riske etmeyeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek insanların yolunu aydınlatacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, başarılarının tadına varacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir