AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak her daim Allah yolunda olacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli çorba görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek erken evlilik yapacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, barış için adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir