AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası yapmak

Kahve falında mercimek çorbası yapmak

Kahve falında mercimek çorbası yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak darlanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek çorba yapmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak zengin bir hayata sahip olunacağına, yüzünün her daim güleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek sorunların çabucak atlatılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir