AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası istemek

Kahve falında mercimek çorbası istemek

Kahve falında mercimek çorbası istemek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası istemek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında mercimek çorbası istemek dini vecibelerini yerine getireceğine, başka işler deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası vermek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorba içmek verimli ve bereketli işler yapacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir