AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası vermek

Kahve falında mercimek çorbası vermek

Kahve falında mercimek çorbası vermek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası vermek gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Kahve falında mercimek çorba içmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Kahve falında mercimek çorba görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayata karşı isteksizleşeceğine inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir