AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorba görmek

Kahve falında mercimek çorba görmek

Kahve falında mercimek çorba görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, nimetin ve kazancın artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorba gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında mercimek çorbası vermek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek yerinde saymayacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba içmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir