AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası pişirmek

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bereketin geleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek bunalacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir