AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek patron koltuğunda oturacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir