AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak bahtının da çok parlak olacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak ortak işlere gireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak sıkıntısından kurtulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak şansının ve bahtının döneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir