AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kılıç görmek

Kahve falında sarı kılıç görmek

Kahve falında sarı kılıç görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kılıç gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Kahve falında sarı kılıç görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kılıç görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç almak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla vurulmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kılıç görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında kılıç takmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç aldığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, idealist davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir