AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı kılıç görmek

Kahve falında paslı kılıç görmek

Kahve falında paslı kılıç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, çok başarılı işlere imza atacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kılıç gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında paslı kılıç görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pascal nouma görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı bir şey görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında paslı makas görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında paslı çiviler görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı kaşık görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine işaret eder.

Kahve falında paslanmış kolye görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kir pas görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir