AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kılıç görmek

Kahve falında kırmızı kılıç görmek

Kahve falında kırmızı kılıç görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kılıç gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kılıç görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kılıç görmek bazı adımlar atacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında tarihi kılıç görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıc bulmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında paşa kılıcı görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında parlak kılıç görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yatırımlarının kar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir