AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç aldığını görmek

Kahve falında kılıç aldığını görmek

Kahve falında kılıç aldığını görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, prestij kazanılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kılıç aldığını görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi kılıç görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rahat erileceğine delalettir.

Kahve falında kılıçı kınından çıkarmak kötülüklerden uzaklaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kılıcla dövüşmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kılıç bıçak görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ışın kılıcı görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek hayatın tadına varacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir