AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla vurulmak

Kahve falında kılıçla vurulmak

Kahve falında kılıçla vurulmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, tüm dileklerin tutacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Kahve falında kılıçla vurulmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kılıç görmek beden sağlığının zarar göreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında kılıç seçmek hayatın temposunun yükseleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elinde kılıç tutmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla savaşmak saygınlığının da artacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç kuşanmak onları okula göndereceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir