AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç almak

Kahve falında kılıç almak

Kahve falında kılıç almak elde bulunan imkânların artacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, gelirinden yana memnun olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç almak gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kılıçla baş kesmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında cam kılıç görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla elini kesmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Kahve falında havada kılıç görmek sonuçtan memnun kalacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında paşa kılıcı görmek hile ile mal elde etmeye, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine inanılır.

Kahve falında kılıç saplamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir