AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek daha fazla gelir elde edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, sayılacağına ve sevileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı yemek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç balığı tutmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, tüm isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında balık tutanları seyretmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir