AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç takmak

Kahve falında kılıç takmak

Kahve falında kılıç takmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ileriye gideceğine, dertlerinden kurtulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç takmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kılıç takmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zülfikar kılıcı görmek zorlukların bir anda biteceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçlı asker görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında samuray kılıç görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kovalanmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesilmek her isteklerinin yerine geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir