AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kemer görmek

Kahve falında sarı kemer görmek

Kahve falında sarı kemer görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında sarı kemer görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer takmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın rengi kemer görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kemer satın almak iyi bir kariyer edineceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında pantolon ve kemer görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın kemer görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna kemer takmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli kemer görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir