AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kemer görmek

Kahve falında renkli kemer görmek

Kahve falında renkli kemer görmek bir yandan cenaze olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında renkli kemer gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında renkli kemer görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kemer görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak kemer görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kemer görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak bir yere taşınmaya, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kemer görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kemer tokası görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kemer çıkartmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir