AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon ve kemer görmek

Kahve falında pantolon ve kemer görmek

Kahve falında pantolon ve kemer görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, insanları kandıracağına, haram mala, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, evlerindeki huzurun artacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işarettir.

Kahve falında pantolon ve kemer gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında pantolon kemeri görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolona kemer takmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ve kemer görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında kemerli pantolon görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kemer görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü kemer takmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bele kemer takmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kemer takmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir