AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kemer görmek

Kahve falında kalın kemer görmek

Kahve falında kalın kemer görmek şükredeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın kemer gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Kahve falında kalın kemer görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kemer takmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalın bıyık görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kötüyse düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın mont giymek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek yoksulluğa, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret eder.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir