AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna kemer takmak

Kahve falında boynuna kemer takmak

Kahve falında boynuna kemer takmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutsuz olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna kemer takmak gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında boynuna kemer takmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bunu da herkese ilan edeceğine inanılır.

Kahve falında kalın kemer takmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kemer takmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında süslü kemer takmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kemer takmak fakirlikten kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah kemer takmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer takmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beline kemer takmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir konuda destek alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir