AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer satın almak

Kahve falında kemer satın almak

Kahve falında kemer satın almak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, düşünmeden adımlar atayacağına inanılır.

Kahve falında kemer satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında kemer satın almak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kemer hediye etmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek bir uzmana başvurulacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında su kemeri görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı kemer görmek sorunlarını bitireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında taş kemer görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kemerle dövüldüğünü görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Kahve falında kemer hediye almak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir