AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılı insan görmek

Kahve falında kefene sarılı insan görmek

Kahve falında kefene sarılı insan görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı insan gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefende insan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak sorunlarının son bulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kefen görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir