AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı horoz görmek

Kahve falında sarı horoz görmek

Kahve falında sarı horoz görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisini yıpratacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında sarı horoz gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında horoza sarılmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı horoz görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş horoz görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde horoz görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında horozla tavuk görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok horoz görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir