AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş horoz görmek

Kahve falında pişmiş horoz görmek

Kahve falında pişmiş horoz görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş horoz gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş horoz görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında horozu görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında horoza ekmek vermek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında horoz doğurmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede horoz görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında iki horoz görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz başı kesmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir