AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla tavuk görmek

Kahve falında horozla tavuk görmek

Kahve falında horozla tavuk görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında horozla tavuk gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz tavuk görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında horozla tavuk görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk horoz görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir