AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun saldırdığını görmek

Kahve falında horozun saldırdığını görmek

Kahve falında horozun saldırdığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun saldırdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saldırmak görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla saldırmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ayı saldırdığını görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek dinç kalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulur.

Kahve falında fare saldırdığını görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet eder.

Kahve falında yılan saldırdığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir