AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoza sarılmak

Kahve falında horoza sarılmak

Kahve falında horoza sarılmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bir fitne çıkarmaya, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet eder.

Kahve falında horoza sarılmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında horoza sarılmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı horoz görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz horoz yakalamak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozu görmek borçların sonlandırılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz sesi duymak düşmanına galip geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında horozla konuşmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ölüsü görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz doğurmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir