AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine far sürmek

Kahve falında gözlerine far sürmek

Kahve falında gözlerine far sürmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine far sürmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında göz far sürmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalettir.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi göz farı sürmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlere far sürmek hayattan bıkmasına neden olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne far sürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerine far sürmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir