AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı deniz kumu görmek

Kahve falında sarı deniz kumu görmek

Kahve falında sarı deniz kumu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında sarı deniz kumu gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın sarısı kum görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı kum görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kumdan deniz görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, şansının ve bahtının döneceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında kum görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kumuna batmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden kum çıkarmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve kum görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir