AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı kum görmek

Kahve falında altın sarısı kum görmek

Kahve falında altın sarısı kum görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın sarısı kum gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında altın sarısı kum görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kum görmek kazançlı işler yapılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kum içinde altın bulmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kumun altında kalmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir