AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumuna batmak

Kahve falında deniz kumuna batmak

Kahve falında deniz kumuna batmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, üzüntülerin sona ereceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kumuna batmak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Kahve falında deniz kumuna batmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde dibe batmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında gemiyle denize batmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında denize batmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla denize batmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında denizde kuma batmak kişinin yüzünün güleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz batmak iki tarafın da çok sevineceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir