AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kum görmek

Kahve falında sarı kum görmek

Kahve falında sarı kum görmek bir konuda destek alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, esenleyeceğine, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kum gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında sarı kum görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Kahve falında altın sarısı kum görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta kum görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kum yüklü kamyon görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahil kumu görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kum kazımak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir