AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında kum görmek

Kahve falında deniz kenarında kum görmek

Kahve falında deniz kenarında kum görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ticarette ilerleyeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında kum gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Kahve falında deniz kenarında kum görmek bekarsa evleneceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin kenarında durmak sorunlarını unutacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak onlarla dayanışma içinde olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında gece deniz kenarında olmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir