AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve kum görmek

Kahve falında deniz ve kum görmek

Kahve falında deniz ve kum görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve kum gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında denizin içinde kum görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek yüzünün de yerlere düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kum görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, şeytanın aklına uyacağına delalettir.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kum denizi görmek bol kazanç elde edeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kumunda yürümek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir