AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan deniz görmek

Kahve falında kumdan deniz görmek

Kahve falında kumdan deniz görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kumdan deniz gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kum ve deniz görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumunda yürümek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yutmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kumlu deniz görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında kum denizi görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir