AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğene çiş yapmak

Kahve falında leğene çiş yapmak

Kahve falında leğene çiş yapmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğene çiş yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında leğene çiş yapmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende banyo yapmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğene kaka yapmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında leğende çamaşır yıkamak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında alüminyum leğen görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında sarı leğen görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğen almak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir