AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiş görmek

Kahve falında sarı çiş görmek

Kahve falında sarı çiş görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çiş gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sarı çiş görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sarı çiş yapmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş görmek kazancının azalacağına, insanlar arasında yüceleceğine tabir olunur.

Kahve falında çişini ettiğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında camiye çiş yapmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çiş sıçraması görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir