AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara çiş yapmak

Kahve falında mezara çiş yapmak

Kahve falında mezara çiş yapmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Kahve falında mezara çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında mezara çiş yapmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında üstüne çiş yapmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarda çiş yapmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak sorunlarının biteceğine, bereketli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir