AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak işlerinin ağırlaşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak işindeki verimin artacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir