AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş görmek

Kahve falında çiş görmek

Kahve falında çiş görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yatağa çiş yapmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek tüm kederinin uçup gideceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan çiş yapmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak yüksek moral sahibi olunacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir